Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο - Κέντρο Ξένων Γλωσσών

To Play & Learn στηρίζει την παιδοκεντρική μάθηση στην προσχολική και πρώιμη παιδική ηλικία.  Βασικό μας πιστεύω είναι ότι τα παιδιά μαθαίνουν καθώς παίζουν με άλλα συνομήλικα παιδιά σε ένα περιβάλλον με κατάλληλες αναπτυξιακές πρακτικές. Το παιχνίδι είναι οργανωμένο και ελεύθερο και βασίζεται στις αρχές της βιωματκής μάθησης. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά καλλιεργούν την αυτενέργειά τους όταν βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που σέβεται τις ανάγκες τους και εμπιστεύεται τις ικανότητές τους.

Χωρίζεται σε δύο κέντρα: 

  • Το Play & Learn Preschool - ένα πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής  για παιδιά ηλικίας από 2.5 έως τη φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση  στην οδό Λευκωσίας 27, δίπλα στο Jumbo. Η φιλοσοφία του Play & Learn Preschool  είναι βασισμένη στο  Παιχνίδι (play based) και επηρεασμένο από τις αρχές του Reggio Emilia. Το Play & Learn Preschool λειτουργεί πρωινές και απογευματινές ώρες.
  • Play & Learn- Μαθαίνω Αγγλικά Παίζοντας- ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 41 με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας.

Στο Play & Learn δεν δίνουμε βαρύτητα μόνο στην γλωσσική ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνικοσυναισθηματική του και γνωστική του ανάπτυξη. Γι΄αυτό και προσφέρουμε:

  • Ολιγάριθμη ομάδα παιδιών με εξιδεικευμένο εκπαιδευτικό στο πρόγραμμα του Play & Learn
  • Ιδιαίτερη συνεργασία με τον γονέα για τη ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του παιδιού, της καλλιέργειας του αυτοσυναισθήματος του, της ένταξής του σε "οικογένεια" του Play & Learn. 
  • Συμβουλευτική καθοδήγηση σε γονείς για την ομαλή προσαρμογή του παιδιού τους στο πρόγραμμά μας και στην πρώτη του ένταξη σε μία ομάδα παιδιών.
  • Επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και έθιμα από διάφορους πολιτισμούς. Στηρίζουμε την πολιτισμικότητα και γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα πολιτισμών με Γιορτές απ΄όλο τον Κόσμο όπως το Halloween, τη Κινέζικη Πρωτοχρονιά, Valentine’s Day, κ.α.
  • Εξιδίκευση στην αγγλική γλώσσα και στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στην πρώιμη παιδική ηλικία. Καθοδήγηση των γονέων μάθησης της αγγλικής γλώσσας στο σπίτι με διαδραστικά παιχνίδια ή τραγούδια.
  • Ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό με συνεχής εκπαίδευση στις τελευταίες εκπαιδευτικές τάσεις της προσχολικής εκπαίδευσης.

Σεβόμαστε τις ανάγκες της κάθε οικογένειας και αναγνωρίζουμε τη διαφορετικότητα του κάθε παιδιού από διαφορετικά πολιτισμικά και κοινωνικά περιβάλλοντα.

NEWSLETTER

Λάβετε νέα μας και ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις μας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό