Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί με βάση τις εξής αρχές:

Τheory of Multiple Intelligences. Κάθε άτομο έχει ένα μοναδικό συνδυασμό από αυτές εννιά νοημοσύνες και μαθαίνει μέσα από το άκουσμα, την κίνηση, τη μουσική, με εικόνες, κ.α.

Total Physical Response. Οι μαθητές μιμούνται και ανταποκρίνονται στις εντολές που απαιτούν σωματική κίνηση.

The Rassias Method. Bασίζεται στη δραματική επικοινωνία (dramatic communication) του εκπαιδευτικού με τα παιδιά. Το πρόσωπο και το σώμα του εκπαιδευτικού είναι εκφραστικό βοηθώντας το παιδί να κατανοεί έτσι καλύτερα την ξένη γλώσσα.

 

Η φιλοσοφία του Play & Learn είναι συνυφασμένη με τη διασκέδαση στη μάθηση. Καθώς μεγαλώνουμε σε τάξεις ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη χαρά για τη γνώση στα αγγλικά αλλά και να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας όσο καλύτερα μπορούμε στα επόμενα βήματά τους. 

Ενώ το Play & Learn ξεκίνησε με αγγλικά για μικρά παιδιά, μετά από την παρότρυνση των γονέων οι τάξεις του Play & Learn συνεχίζονται μέχρι την κατάκτηση του Proficiency (C2) για εφήβους και ενήλικες.

Πλέον έφηβοι και ενήλικες δίνουν εξετάσεις με τον οργανισμό της Europalso, ένα οργανισμό που πιστοποιεί το επίπεδο των αγγλικών σε μαθητές και αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Οι εξετάσεις αυτές που διεξάγονται είναι οι πλέον φιλικές για τους μαθητές για διάφορους λόγους, όπως για το ότι:

Αίτηση ενδιαφέροντος
Τάξεις

Τάξεις

περισσότερα
Μαρτυρίες Γονέων

Μαρτυρίες Γονέων

περισσότερα

NEWSLETTER

Λάβετε νέα μας και ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις μας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό