Αγγλικά βιβλία σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό Scholastic και ενισχύουμε τη Βικελαία!

24.06.2020

Αγαπητοί Γονείς,

Πολλοί από εσάς έχουν εκφράσει την ανάγκη για ποιοτικά αγγλικά βιβλία για την πρώιμη παιδική ηλικία σε προσιτές τιμές. Ξεκινώντας για πρώτη φορά φέτος το Play & Learn σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό Scholastic, International School Book Club προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να ενισχύσουν τη φιλομάθεια των παιδιών τους για την αγγλική γλώσσα με βραβευμένα βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά Δημοτικού που μπορούν να σταλθούν σε εσάς μέσω του Play & Learn.

Πως γίνεται η παραγγελία;

Σε τακτά διαστήματα θα διανέμεται ένας κατάλογος βιβλίων που διαθέτει μία φόρμα παραγγελίας. Εσείς και το παιδί σας θα συμπληρώνετε κάθε φορά ΟΛΑ τα αναγκαία στοιχεία όπως το όνομά σας και το τηλέφωνό σας, καθώς και την τάξη που φοιτά το παιδί (αν φοιτά σε μας). Η φόρμα αυτή πρέπει να επιστραφεί την εβδομάδα που αναγράφεται στο κάτω μέρος. Μαζί με τη φόρμα θα πρέπει να δοθεί και το αναγραφόμενο χρηματικό ποσό.

Μπορείτε όμως να παραγγείλετε με μήνυμα στο playnlearnher@gmail.com χωρίς να έχετε παραλλάβει τη φόρμα. Για να δείτε τι κυκλοφορεί κάθε μήνα πατήστε εδώ.

Τα βιβλία σας τα παραλαμβάνετε από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ή από το Κέντρο Προσχολικής αγωγής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ελάχιστο όριο παραγγελίας. Μπορείτε να παραγγείλετε και 1 βιβλίο τη φορά. Σε περίπου 15-20 μέρες θα έχετε τα βιβλία στα χέρια σας χωρίς έξοδα αποστολής!

Γιατί να παραγγείλω βιβλία μέσω του Scholastic;

  1. Το Scholastic Book Club http://eu-shop.scholastic.co.uk/ λειτουργεί σε όλες τις παγκοσμίως προηγμένες χώρες και είναι μία από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και από τις πιο έγκυρες πηγές βιβλίων για Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια και για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
  2. Τα Scholastic βιβλία αφορούν τις τελευταίες κυκλοφορίες βιβλίων στα αγγλικά που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Έτσι έχετε πρόσβαση σε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά την συγκεκριμένη περίοδο σε πολύ προσιτές τιμές.
  3. Το Play & Learn κερδίζει πόντους σε μορφή βιβλίων. Έτσι ενισχύεται η βιβλιοθήκη του Play & Learn και παράλληλα κερδίζουν οι γονείς μια ακόμα πιο πλούσια δανειστική βιβλιοθήκη που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία στο Play & Learn.
  4. Πληρώνετε χωρίς πιστωτική και έξοδα αποστολής.
  5. Οι εκπαιδευτές του Play & Learn μπορούν να συστήσουν και οι ίδιοι αξιόλογα βιβλία που έχουν διαβάσει.
  6. Το Play & Learn ανταποδίδει στην τοπική βιβλιοθήκη ΒΙΚΕΛΑΙΑ το 10% των βιβλίων που κερδίζει κάθε χρόνο από τις παραγγελίες σας, ώστε όλα τα παιδιά της πόλης του Ηρακλείου να έχουν πρόσβαση σε αγγλικά βιβλία για την πρώιμη παιδική ηλικία.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να λάβουμε την παραγγελία σας στο σύντομο μέλλον.

NEWSLETTER

Λάβετε νέα μας και ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις μας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό