Γονείς χωρίς στρες

26.01.2019

To εργαστήριο «Γονείς χωρίς στρες» αποτελείται από 3 δίωρα (5.30-7.30 μ.μ.*), με έναρξη το Σάββατο 26
Ιανουαρίου 2019:

Μέρος Α’: Εστιάζομαι – 26 Ιανουαρίου
Μέρος Β’: Εκφράζομαι – 9 Φεβρουαρίου
Μέρος Γ’: Ενδυναμώνομαι – 23 Φεβρουαρίου

Υπεύθυνη εργαστηρίου:
Η συγγραφέας Δρ. Αλεξία Μαίρη Τζωρτζάκη είναι καθηγήτρια στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης, με ειδικότητα στο Μάνατζμεντ και την Προσωπική Ηγεσία.

Είναι Ιδρύτρια της πρωτοβουλίας, «Ίρις, η τέχνη της ευτυχίας», http://www.artofjoy.gr/h-alexia/ και ένθερμη οπαδός μιας δημοκρατικότερης Παιδείας. Είναι πιστοποιημένη NLP Coach, με εκπαίδευση στην Μ. Βρετανία και έχει 20 χρόνια εμπειρίας στην ενδυνάμωση ενηλίκων, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Η προσέγγισή της βασίζεται στις αρχές της Προσωπικής Ηγεσίας, της Θετικής Ψυχολογίας, της Μη-Βίαιης επικοινωνίας, του Mindfulness Meditation και του Way of Council.

Η Alexia Tzortz, αντλεί τη Σοφία της κυρίως από τη φιλοσοφία της: «ότι η ζωή είναι ένα πολύχρωμο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού μας» και ότι οι προσωπικές μας εμπειρίες αποτελούν μια πλούσια πηγή μάθησης. Παρόλα αυτά, δεν χάνει ευκαιρία να αναζητά και να μαθητεύει η ίδια με Δασκάλους που έχουν να μεταδώσουν μεγάλο εύρος γνώσεων. Δημιουργεί έτσι συνειδητά τις προϋποθέσεις να συλλέξει εργαλεία που ξεκλειδώνουν τα άδυτα των καρδιών των ανθρώπων που ακουμπάει και να τους βοηθήσει να δουν το Φως μέσα τους. Η ίδια είναι μητέρα μιας 19χρονης κόρης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βιβλίο εμπλουτισμένο με πρακτικές ασκήσεις ειδικά για γονείς, με συγγραφέα την ίδια την Αλεξία.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 2810 250851, 2811 111833

Play & Learn Preschool
Λευκωσίας 27 (Δίπλα στο Jumbo)
www.playnlearn.gr

* H πρώτη συνάντηση θα ξεκινήσει στις 5μμ.

NEWSLETTER

Λάβετε νέα μας και ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις μας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό